Nostalgiprydnader i jul
Särskilt till julen går det att inreda riktigt traditionellt med nostalgiska prydnader. Jultomtar från Lisa Larsson är kanske givet, liksom julgranskulor i gammal stil (tipsa gärna mig om hur de såg ut förr i tiden). Kanske gammaldags julmust vore på sin plats. Andra saker, som julbocken och granen har väl knappast ändrats.

Sakerna kan även bli bra julklappar... Tradera är bästa tipset.

www.modighus.se

En riktigt dyr klockaCrafoord
hade kvalitetsauktion för tre dagar sedan. Då såldes denna klocka för 1,5 miljoner kronor. Det dyraste armbandsur som någonsin sålts i Sverige. En privatsamlare bjöd mot fler personer i salen och åtta personer i telefon.

Klockan är en Patek Philippe i Geneve i stål och med en urtavla tillverkan i silver samt prydd av 23 rubiner.

Bor du i Skåne?

Bor du i Skåne och är en bloggare? Har du lust att hjälpa oss mot ersättning?
Vi har en mässa på gång som vi kommer att marknadsföra under nästa år. Därför vill vi redan nu undersöka ifall det finns någon bloggare som är intresserad av att skriva ett kort inlägg, då mässan är på gång. Och samtidigt få ersättning för er ansträning.

Om du är intresserad så skicka ett mail till: massa@modighus.se
Det vi behöver är ditt namn, din mailadress och bloggadress.
Med vänliga hälsningar
/ Henrik

Anmäl dig idag!Nästa år kommer vi att arrangera en antik, retro och designmässa i Hässleholm. Se till att du får en inbjudan från oss. Anmäl dig redan idag på hemsidan!

Vill du ställa ut på mässan? maila massa@modighus.se så skickar vi dig mer info.

www.korturl.com/retro

Antikt, retro och design

Retro

Bli inbjuden!

www.korturl.com/retro

Bor du i Skåne

retro

Bor du i Skåne? I så fall ska du inte missa södra Sveriges Retro-event nästa år. Planeringen är på gång för att skapa en riktigt rolig upplevelse. Gå in på hemsidan och få en inbjudan!

www.korturl.com/retro

Amerikanska Millenium-filmen

Igår var det en pressvisning av den amerikanska millenium-filmen. Det vill säga att journalister från hela världen flögs in till Sverige för att se några minuter av filmen. Som kuriosa kan berättas att ett tiotal lampor från modighus.se finns med i rekvisitan. Ett antal lampor i äldre stil. De är ganska snygga, så skaffa en du också.

När filmen kommer till Sverige vet jag ännu inte, men antar att det lär slås på stort med reklam i Sverige.

/ Henrik

www.modighus.se

JulklappstipsAtt ge bort något antikt/gammalt i julklapp kan vara en bra idé av flera anledningar. Dels är det ofta något unikt, dels finns det en möjlighet att julklappen ökar i värde om några år, dels vet man att man köper något som håller i många år.

En lampa, en vas eller kanske en servis är utmärkta exempel på fina saker att ge bort. Det behöver inte heller vara särskilt dyrt. Beställ på modighus.se så får du dessutom frakten gratis.

www.modighus.se

Retro...

Nytt event på gång i Skåne...

http://www.korturl.com/retromassa

Ny mässa på gång

Vi har funderingar på att starta upp en Antik-, Retro- och Designmässa i Hässleholm någon gång i vår. Datumet är inte satt ännu, men planeringen är på gång. Vi har sedan tidigare en antik- & hantverksmässa, där vi vill ändra inriktning och hitta en yngre publik.

Är du intresserad av att ställa ut på mässan så är det bara att skicka ett mail. Vi hör av oss när planeringen är mer klar. Vi kommer att ta hjälp av ett par andra arrangörer för att göra mässan till ett riktigt bra evenemang. Ett antal utställare finns redan på listan.

Mailen är: massa@modighus.se

Det går också bra att skriva i kommentarsfältet nedan. Glöm inte din mail i så fall.
/ Henrik

Bilder från mässan

Nu är Retromässan över och det har gått helt okej. Här är lite bilder från vår monter, fylld av häftiga lampor från mitten av 1900-talet och med nytt elarbete. De flesta av lamporna hittar du på www.modighus.se

Vi tackar alla som besökte mässan och vår monter. Ångrar du att du inte köpte nån lampa på mässan? Då är det bara att gå in på hemsidan och beställa. Vi är rutinerade att frakta även ömtåliga produkter. Har du frågor så skicka ett mail. Du har kontaktformuläret på hemsidan: www.modighus.se

Retromässan
Sista bilden är Monkan & PA:s monter

Retro och nostalgi..Hittade en massa bilder från förra årets mässa, upplagd på Retroforum. För den som vill se ungefär vad som finns att titta på och köpa på Retromässan den 11-13 november. Hittade även en bild från en del av vår monter som jag lånar.

http://www.retroforum.se/index.php?topic=4370.0

Välkommen till vår monter på Retromässan. Lokalen har öppet 15-20 på fredag, 11-18 på lördag och 11-17 på söndag. Kolla in vår hemsida på modighus.se för att se om det är något du vill ha. Maila snarast till info@modighus.se om det är något du vill köpa direkt och vill att vi tar med till Stockholm.

www.modighus.se

Massor av retro-prylar

Förutom Retromässan som arrangeras på Müncenbryggeriet den 11-13 november finns det också en del hemsidor där folk säljer designprylar av hög kvalitet. Got2get är en av de bästa. Gå in på www.got2get.se och inspireras.

www.modighus.se

Bara en dag kvar....

Retromässan

Nu är det mindre en ett dygn tills vi beger oss mot Stockholm. Där ska vi ställa ut på Retromässan den 11-13 november. Redan på fredag börjar vi att rigga montern och kommer att finnas där för besökarna från klockan 15-20 på fredag.

Även på lördag och söndag har mässan öppet. Ifjol kom 5 000 personer till mässan. Vi hoppas att se lika många människor detta år.

www.modighus.se

Massor med bilder...

modighus

Här är en del av de saker som vi tar med oss till Retromässan den 11-13 november. Ifall du är intresserad av något redan nu så är det bara att höra av dig. Maila i så fall till hnordell@hotmail.com.
/ Henrik


Vinn en riktig cool lampa!

Retromässan lottar ut en fler-ledad Jieldelampa under mässan på Münchenbryggeriet den 11-13 november. Du hittar mer info på mässans hemsida: http://bakatframat.se/retromassan/

Vi har i helgen packat ner allt som vi ska ställa ut och sälja i vår monter. Det blir ett flertal stringhyllor, mindre bord, fåtöljer. Det blir också ett stort antal bordslampor, taklampor, pendelarmaturer, golvlampor, glasföremål av Vicke Lindstrand och en hel del andra inredningsdetaljer. Vi hoppas att du kommer till mässan och besöker vår monter.

modighus
Så här såg en del av montern ut ifjol

http://www.modighus.se

Redo för mässa!

Nu har vi packat ett femtontal lådor samt en hel del små-bord och annat roligt till Retromässan dne 11-13 november på Münchenbryggeriet. Vi har fullt med bordslampor, taklampor, golvlampor, lampbord och andra snygga designföremål att erbjuda.

Vi har just nu gratis frakt till Retromässan. Senast på onsdag kväll behöver vi din beställning för att kunna ta med sakerna. Gå in på www.modighus.se för att se vad som finns i butiken.

/ Henrik

Se vår nya hemsida!Nu har vi
lanserat den nya hemsidan på www.modighus.se
Där kan du enklare hitta antikviteter och äldre föremål. Det är också enklare att köpa dem direkt på nätet. Frakten ingår i priset. Nya produkter kommer kontinuerligt att läggas in.

Har du några synpunkter eller idéer om förbättringar? Tveka inte att maila oss eller skriva i kommentarsfältet!
Trevlig helg

Ps: Vi ses på Retromässan i Stockholm den 11-13 november.

www.modighus.se

/ Henrik

RSS 2.0