Fullt upp med förberedelser

Förberedelser inför Retromässan i Stockholm den 11-13 november är igång. Släp ska hyras och alla saker ska packas i lådor nästa helg. Det blir många lampor att med, samt en del glasprylar och mindre möbler. Just nu fraktar vi produkter (även möbler) gratis till Retromässan. Kika in på www.antikalampor.se och se om du hittar nått kul

Vi hörs!
/ Henrik

Nya bords-lampor i butiken

Lite nya lampor i butiken. Vi ses på Retromässan på Munchenbryggeriet den 11-13 november
Skrivbordslampa plåt (Belid) Höjd ca:48cmModernare bordslampa i retrostil. Ø ca:30cm Höjd ca:40cm
Skrivbordslampa från Atelje Lyktan. Designer: Anders Pehrson Höjd ca:52cm Bredd ca:80cm
Gammal Studiolampa med böjbara armar. (Häftig inredningsbelysning

Nya taklampor i butiken

Lite nya lampor i butiken. Vi ses på Retromässan på Munchenbryggeriet den 11-13 novemberFin halllampa, frostat glas/mönster/mässing. Ø ca:24cm. Höjd kupa:21cm Tot.höjd ca:52cm
Glödlampa från 70/80 talet Ø ca:14cm Höjd kupa ca:23cmHärlig lampkupa med fint upphäng i mässing. Samt svart textilkabel. Ø ca:15cm Höjd ca:22cm

http://www.antikalampor.se

Tävling!

Glöm inte att du kan vinna gratisbiljetter till Retromässan i Stockholm den 11-13 november. Gå in på vår Facebook-sida och klicka på gilla-knappen längst upp. Det är en mycket stor chans att vinna!

http://www.facebook.com/modighus

Vinn biljetter!

Retromässan

Nu har du
chansen att vinna biljetter till Retromässan i Stockholm som arrangeras på Munchenbryggeriet den 11-13 november. Där får du även chansen att träffa oss i verkligheten. Ta chansen att vinna inträde till en riktigt bra innerstadsmässa fylld med retro-prylar. Ett Mecka för dig som gillar Second Hand och äldre designföremål.

Allt du behöver göra är att gå in och gilla Modighus på Facebook. Klicka på länken nedan och på Gilla-knappen längst upp. Vinnaren utses i god tid före mässan.

http://www.facebook.com/modighus

Förberedelse till mässa

Just nu håller vi på att förebereda oss inför Retro-mässan i Stockholm den 11-13 november. Vi ska välja ut allt som ska med och planera hur montern ska se ut. Sedan ska allting packas i lådor... det är lite jobb.

Samtidigt försöker vi få klart sidan www.antikalampor.se som ska bli en mer lättnavigerad butik, där det också är enklare att köpa lampor och annan äldre inredning direkt. Förhoppningsvis kan den sidan vara helt klar innan vi åker på mässa.

Det som mest bekymrar mig är att få till en snygg startsida. Där får du gärna ge mig lite tips och råd. Eller kanske skriva en länk i kommentarsfältet, till en sida som du tycker har en bra hemsida.

Vi hörs snart igen
/ Henrik

Ny hemsida...

Antika lampor

En ny hemsida
för Modighus Antikhandel är snart klar, där man redan nu kan beställa antikviteter och äldre föremål på ett enklare sätt. Vi håller på att lägga in produkter på sidan. Har du några tips på vas som bör ändras, så skicka gärna en kommentar.

Du hittar sidan genom att klicka på:
http://www.antikalampor.se

En månad kvar :)

Retromässan

Nu är det
knappt en månad kvar till Retromässan på Münchenbryggeriet i Stockholm. Jag och min bror kommer att ställa ut där igen (www.modighus.se), främst med lampor av äldre modell samt mindre möbler, glas och porslin. Vi hoppas att du kommer dit! Den 11-13 november.

Har du ett tips på hur man kan få till en riktigt snygg monter? Vi är öppna för alla idéer.  Eller har du kanske hittat en bild på en snygg monter? Skriv vad du tycker eller skriv in en länk i kommentarsfältet.

Vi har några idéer på gång, men ännu mer inspiration är alltid tacksamt.
/ Henrik

Ny Facebook-sida

Modighus Antikhandel har en ny facebook-sida.
In och gilla!

http://www.facebook.com/pages/Modighusse/261760457195556?sk=wall#!/pages/Modighusse/261760457195556

RSS 2.0