Tips: Antik- och Hantverksmässa

Lena Gustavsson från Hässleholm är en lokal mångkonstnär som stickar och virkar för nöjes skull. Hon kan därför erbjuda dig textilier av hög kvalitet till ett bra pris. Nu kommer Lena till Antik- och Hantverksmässan i Hässleholm den 28 april Kom du också. Öppet kl 10-15 på Hässleholmsgården.

Just nu finns det flera unika tubsjalar och vanliga sjalar till försäljning. Till Antik- och Hantverkmässan kommer hon också att ta med flera vackra smycken.

www.modighus.se/massa


Unikt keramik till mässan

Sole Hantverk finns i den idylliska byn Torna Hällestad. Nu kommer de till Antik- och Hantverksmässan i Hässleholm den 28 april Kom du också!

I byn tillverkar företaget smycken, pärlor och glaskonst. De har också en verkstad där det skapas mycket vackra keramikföremål i Raku-teknik. Den brända keramiken doppas i glasyr och hettas upp. Föremålet täcks sedan av exempelvis sågspån, vilket gör att syretillföreseln stoppas och vackra färger kan uppstå. Du ser resultatet på några av bilderna här. Hantverk av hög kvalitet, tillverkade med stor passion.

www.modighus.se/massa

 

 

 


43 utställare hittills

Hittills finns det 43 utställare på listan till Antik- och Hantverksmässan i Hässleholm den 28 april.
Välkommen dit klockan 10-15 och fynda bland unika hantverk, antikt och retro.
Bli personligt inbjuden: http://korturl.com/hassleholm

Unika smycken

Thereze Jangfelt är en Chain Maille-hantverkare från Hörby. Hon är också en av de utställarna som kommer till Antik- och Hantverksmässan i Hässleholm den april.

 

Thereze tillverkar främst smycken, men även slipsar, korgar och andra praktiska föremål. Chain Maille-tekniken gör hennes saker unika. Det innebär att Thereze använder små ringar som fästs vid varandra för att skapa vackra former.

 

Ett flertal olika material används, bland annat aluminium, mässing, rostfritt stål och ädelmetaller. Tekniken känns igen från de ringbrynjor som medeltidens krigare använde sig av. Nu används Chain Maille istället till att skapa fascinerande hantverk.

 

Välkommen till mässan!

 

www.modighus.se/massa

 


Hässleholm 28 april


Antik- och Hantverksmässan

Antik- och Hantverksmässan som arrangeras den 28 april på Hässleholmsgården i Hässleholm närmar sig sakta med säkert. Här är ett fåtal av de föremål som kommer att ställas ut och säljas. Här på bloggen kommer vi att presentera några av utställarna fram tills mässdagen. Det blir mellan en och två presentationer i veckan.

Se till att du också kommer till mässan.
Få en personlig inbjudan. www.korturl.com/hassleholm

RSS 2.0