JulklappJulafton närmar sig med stormsteg. Beställ på modighus.se så får du gratis frakt och vi kan ordna billiga priser. Det är min bror som driver butiken, där vi nu håller på att bygga om med isolering och kontor. Beställ redan idag så får du det du önskar innan jul:

Vi har många saker på ingång, som inte är fotograferade ännu. En hel del nytillverkat finns dessutom.

www.modighus.se

Julklappstips!

Har du inte köpt några juklappar ännu? Köp inredning passande till julen. Här får du några tips från www.modighus.seEtt par ljushållare i glas sprider ljus under julen mörkerDuka fint på julbordet med silverfärgade fat. Perfekt att lägga julskinkan på.Ett par ljusstakar i mässing är självklara på juldukningenLjusstakar i lite mer juligare stilJuliga ljusstakar i tennVad kan vara mer juligt än en lykta? Finns i flera olika former och färger.En skål att lägga julgodiset i... passar bra på bordet året runt.

www.modighus.se

Har du ett förslag?

Jag tillsammans med några andra håller på att skapa en ny mässa med inriktning antikt, retro och design. Nu ska vi komma på ett namn på mässan, som kommer att hållas i Hässleholm år 2012. Har du ett förslag (vad som helst) så ge oss ett tips. Skriv som kommentar till det här inlägget.

Retromässan och Hässleholmsmässan är tyvärr upptagna. Vi ska spåna mer i helgen, så ge oss gärna ett förslag så fort som möjligt. Är er evigt tacksamma.

/ Henrik

Lys upp i jul!Lys upp ditt hem i jul
med vackra ljusstakar i tenn eller mässing. Passar perfekt på matbordet i jul, särskilt när du frå främmande. Besök butiken och inspireras.

www.modighus.se

Vad tycker du?Vi vill ha din åsikt.
Det är ungefär en månad sedan vi lanserade vår nya hemsida. Har du något tips på vad du tycker bör ändras, tas bort eller läggas till? Gör oss en jättestor tjänst och kommentera. Kolla hemsidan på:
www.modighus.se

Som tack kommer vi att länka din blogg i denna och ytterligare några inredningsbloggar.

Begagnad julklapp?Det finns både
fördelar och nackdelar med att köpa en begagnad julklapp. Det vill säga att köpa något som inte är nytilllverkat. En av nackdelarna är att det inte finns någon bytesrätt. Det finns också en risk för att det du köper är slitet, vilket kanske inte alla vill ha.

Fördelarna är att sakerna ofta är billigare att köpa, om du köper äldre saker av bra kvalitet så vet du att de håller länge. Äldre föremål finns dessutom i ett begränsat antal, vilket gör att det du köper kan vara unikt och därmed värdefullt. Här är några sidor du kan kolla på:

http://www.tradera.se
http://www.blocket.se
http://www.fyndtorget.se
http://www.allaannonser.se

------------
www.modighus.se

Antikt, retro, designwww.korturl.com/retro

 


RSS 2.0