En massa taklampor

Har fotograferat och frilagt lite taklampor som snart kommer att finnas på www.modighus.se
Behöver du en lampa så är det en bra plats att köpa...
 
 
 
 
 

Wigerdals värld av antikviteter

Wigerdals världs har inte bara snygga antikviteter och designföremål, de har snygga bilder dessutom. Besök dem på http://www.wigerdal.com/

Här ser ni en stol av Bruno Mathsson, en drinkvagn i mässing, en taklampa av okänt ursprung och en fåtölj av Carl Malmsten.

Jag vill samtidigt passa på att tipsa om www.got2get.se där du hittar riktigt snygga och roliga designföremål och designkläder.

 

Julkort

Nu närmar sig julen och då passar jag på att skicka en hälsning från modighus.se
PS: Om två dagar drar vi vinnaren i vår Facebook-tävling, där du har chansen att vinna en skomakarlampa från början av 1900-talet. Läs mer på www.facebook.com/modighus
 
 
 

Vackra trearmade golvlampor

Nya golvlampor på modighus.se
Tillverkade i trä och mässing, med skärmar i vitt tyg. Passar perfekt i läshörnan.
Ps: Vinn en lampa. Besök: www.facebook.com/modighus och läs hur.
 
1800 kronor
 
2000 kronor
2000 kronor

Rum blir snyggare med lampor

Några minuters lek med Photoshop så får man de här bilderna. Först en bild på ett vardagsrum och efter det två bilder med lampor inklistrade. Det går att förändra mycket med en lampa. www.modighus.se
PS. Vinn en lampa på facebook.com/modighus
 
 
 
 

Vinn en snygg lampa

Ta chansen att vinna en snygg skomakarlampa från början av 1900-talet. Om fem dagar drar vi vinnaren. Läs mer om hur du deltar i tävlingen på www.facebook.com/modighus  (inlägget den 21 november). Det enda du behöver göra är att gilla sidan och inlägget samt dela inlägget. Chansen att vinna är stor, det blir en extra julklapp för dig.
 
 
 
www.modighus.se

Hundratals lampor i butiken

www.modighus.se - köp din julklapp hos oss
 
 
Vinn en skomakarlampa. Läs om tävlingen på
www.facebook.com/modighus

För dig som vill fynda second hand och antikt

Dagens tips:

År 2008 lanserades Got2get, som är Sveriges största marknadsplats för vintage, retro och secondhand. Sidan är till för att sälja saker av hög kvalitet och med en originalitet. Vad sägs om ett par mässingsmunkar som bokstöd, exklusiva skinnväskor eller taklampor med unik design? Det är vad du hittar på sidan. Besök den i dag, där får du inspiration till ditt hem.

http://got2get.se/

 

 


Antikvärlden läggs ner

Antikvärlden startades 1989, men kommer nu 25 år senare att gå i graven. Det står klart sedan Bonnier Tidskrifter har beslutat att skrota titeln både i print och på webben. Prenumerationsregistret kommer att säljas till tidningen Antik och auktion.

Chefredaktören för Antikvärlden Erika Funke kommenterar nedläggningen så här till Dagens Media.

– Det är jättetråkigt men inte särskilt förvånande med tanke på de tider vi har. Bonnier Tidskrifter väljer att ha en antiktitel (Hem och Antik) och redaktionen kommer jobba vidare med den.

– Som sagt, trenden är att man satsar mer på antik inredning och det är precis det vi ägnar oss åt.

Antikvärlden läggs ner i januari.

 
www.modighus.se

Retro belysning

Tidningen Retro (http://www.scandinavianretro.com) skriver i december om belysning i form av arbetslampor och industrilampor. Det är produkter som letat sig från företagen in till våra hem och som är en snygg inredning.
För dem som vill ha inspiration kan jag naturligtvis tipsa om modighus.se där du hittar ett av Sveriges största sortiment av antik belysning. Klicka på "antik" och "lampor" så kommer du vidare till lamporna.
www.modighus.se
 
PS: Vinn en skomakarlampa på www.facebook.com/modighus
Vinnaren utses den 21 december
 
 
 

Vinn en vacker lampa

Om 19 dagar dras vinnaren i vår tävling. Glöm inte att delta och få chansen att vinna denna skomakarlampa. Vi står för fraktkostnaden.
 
www.facebook.com/modighus
 
 

Roliga saker till julklapp

Då har jag frilagt lite fler bilder, som snart kommer att finnas på www.modighus.se
Glöm inte att delta i tävlingen där du kan vinna en skomakarlampa:
www.facebook.com/modighus
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0