Säljer för hundratals miljarder

Varje år lägger vi ut begagnade saker för 467 miljarder kronor på Blocket, motsvarande cirka 48 000 kronor per invånare.Husannonser för miljoner gör klart att summan blir stor, men ingen kan väl knappast tveka på att begagnatmarknaden är gigantiskt. Det kan jämföras med Ikea som i Sverige omsatte cirka 13,8 miljarder kronor förra året. Heminredning är populärt och särskilt möbler.
 
 
Hitta dina antikviteter på:
www.modighus.se
Inredning och belysning för ditt hem

Snygga saker i glas

Det var länge sedan jag lade upp bilder på glas här. Så tänkte därför visa lite saker som står i min hylla. Det är mykcet Orrefors och Kosta Boda, de sakerna tycker jag är snygga.
 
 
 
 

Internationell retro-sida

Vill tipsa om www.retrostart.com
Det är en sida där man hittar möbler och lampor från 1940-talet och framåt. Handlarna är väl utvalda och därför är det också hög kvalitet på produkterna. Sakerna säljs internationellt, det är främst föremål av kända designers. Gör gärna ett besök där. Själv hittade jag min hall-lampa (eller samma typ) till salu för ett lite högre pris än vad jag betalade.
 
 

Cool taklampa

Den här lampan är ganska häftig tycker jag, även om den väger en hel del. Kan säkert passa i någon resturang som vill ha en annorlunda inredning. Är inte helt säker på om dekorationen är hästar eller drakar. Fornnordiskt vikangamotiv som säker passar E-type.
www.modighus.se
 
 
 

RSS 2.0